Ardenne Roads 2021

Vrijdag 2 en Zaterdag 3 July

Relive the gentlemen drivers tradition in a legendary place!

Ardenne Roads | GT70 – NL

zondag 4 Juli

Gentlemen’s Ride

September 2021

To be announced

Sinds 2002 organiseert trajectoire prestigieuze autorally's in België (ING Ardenne Roads) en in Europa (Luik-Rome-Luik / Marathon de la Route). Maar niet alleen...

News & Stories

trajectoire news

28.02.2021

trajectoire ondersteunt de veiling van 7 maart ten bate van de Roya Vallei (bergpas van Turini).

Op initiatief van Apline wordt een veiling georganiseerd ten bate van de brandweerlieden van Sospel (bergpas van Turini) om de wederopbouw van de Roya-vallei voort te zetten. trajectoire sluit zich aan bij de schenkers van de veiling.

22.02.2021

trajectoire.be en ardenneroads.be krijgen een nieuwe look

Een nieuwe digitale omgeving begeleidt de heropleving van de Ardenne Roads: duidelijker, gedetailleerder en met een eigentijds design.

20.02.2021

De Ardenne Roads zijn om veiligheidsredenen op 2 en 3 juli verplaatst

ARDENNE ROADS: trajectoire is realistisch over de gezondheidssituatie en stelt een nieuwe datum voor.

21.12.2020

De rally nu onder auspiciën van de RACB

Het wisselen van de federatie zal het mogelijk maken om bepaalde beperkingen die het onderwerp van discussie waren te versoepelen, zonder de kwaliteit of de veiligheid aan te tasten.

11.12.2020

De Ardenne Roads verlaat Spa

Na twintig jaar in het hart van de stad Spa verhuist de rally naar Château Jemeppe op slechts 5 kilometer van Marche-en-Famenne.

01.12.2020

De Ardenne Bleue Classique, weet je nog?

20 jaar Ardenne Roads: épisode 1

01.11.2020

ING Ardenne Roads 2019 aftermovie

ING ARDENNE ROADS: Een regenachtig weer verwelkomde de bemanningen van de achttiende editie, wat aanleiding gaf tot enkele stijlvolle figuren en mooie foto’s als souvenir.
Vorige
Volgende

Onze oplossingen Business to Business

De ervaring die de afgelopen twintig jaar is opgedaan, maakt trajectoire tot een belangrijke acteur in de wereld van de autosportevenementen.

Afhankelijk van uw marketing- en commerciële doelstellingen bieden wij oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke eisen.

Personen die een rally willen voorstellen ter gelegenheid van een weekend met vrienden, een verjaardag of een ander feest, kunnen ook op ons rekenen.

Tot slot ondersteunen we de promotors van evenementen om hen te helpen zich op een serene en professionele manier te ontwikkelen.

trajectoire's diensten

Naast onze eigen evenementen stellen wij onze expertise ten dienste van bedrijven. Onze knowhow op het gebied van marketing, verkoop of vrijetijdsbesteding staat tot uw beschikking.

Onze agenda

événements trajectoire

03.02.2021

Ardenne Roads 2021

Vrijdag 2 en Zaterdag 3 July

19.11.2020

Ardenne Roads | GT70 – NL

zondag 4 Juli

24.08.2020

Gentlemen’s Ride

September 2021

Onze partners

Dankzij de aanwezigheid van eersteklas partners heeft trajectoire een stevige reputatie opgebouwd.

De meest emblematische partner is ongetwijfeld ING Private Banking, die achttien jaar met ons samenwerkte. We konden ook rekenen op La Banque Edmond de Rothschild, Bentley, Jaguar, Porsche, Saab, Laurent-Perrier, het Prinsdom Luik, Hiscox, Breitling, Longines, REC watches, Besix Red, State of Art, enz.

uitzonderlijke partners

Posts, galerijen en video's

De rally kan worden ervaren, gedeeld en genoten met familie en vrienden. Het is een echt hedendaags menselijk avontuur. Het is ook prettig om foto’s van de doorkruiste regio’s te delen, om verslag te doen van de successen en moeilijkheden van de bemanningen en om onze reportages te volgen. Dit alles, en de echo’s van de pers, worden u hier voorgesteld.

documenten, galerijen en video's

Ontvang onze nieuwsletter

Gelieve u in te schrijven om ons nieuws te ontvangen.

U ontvangt alleen informatie over de onderwerpen die u interesseren.

 En natuurlijk delen we uw gegevens nooit.