Wat nieuws over trajectoire

Posts & Media

Posts, galeries et videos

De rally wordt beleefd, gedeeld en gewaardeerd onder vrienden. Het is een hedendaags avontuur, waar we achteraf graag fotos van uitwisselen en de successen en tegenslagen van de deelnemers uitvoerig bespreken aan de hand van reportages. U kan alles, ook de verschijningen in de pers, hier vinden.

28.02.2021

trajectoire ondersteunt de veiling van 7 maart ten bate van de Roya Vallei (bergpas van Turini).

Op initiatief van Apline wordt een veiling georganiseerd ten bate van de brandweerlieden van Sospel (bergpas van Turini) om de wederopbouw van de Roya-vallei voort te zetten. trajectoire sluit zich aan bij de schenkers van de veiling.

22.02.2021

trajectoire.be en ardenneroads.be krijgen een nieuwe look

Een nieuwe digitale omgeving begeleidt de heropleving van de Ardenne Roads: duidelijker, gedetailleerder en met een eigentijds design.

20.02.2021

De Ardenne Roads zijn om veiligheidsredenen op 2 en 3 juli verplaatst

ARDENNE ROADS: trajectoire is realistisch over de gezondheidssituatie en stelt een nieuwe datum voor.

21.12.2020

De rally nu onder auspiciën van de RACB

Het wisselen van de federatie zal het mogelijk maken om bepaalde beperkingen die het onderwerp van discussie waren te versoepelen, zonder de kwaliteit of de veiligheid aan te tasten.

11.12.2020

De Ardenne Roads verlaat Spa

Na twintig jaar in het hart van de stad Spa verhuist de rally naar Château Jemeppe op slechts 5 kilometer van Marche-en-Famenne.

01.12.2020

De Ardenne Bleue Classique, weet je nog?

20 jaar Ardenne Roads: épisode 1

01.11.2020

ING Ardenne Roads 2019 aftermovie

ING ARDENNE ROADS: Een regenachtig weer verwelkomde de bemanningen van de achttiende editie, wat aanleiding gaf tot enkele stijlvolle figuren en mooie foto’s als souvenir.